Moonlight

22 januari 1998: Ik weet het nog als de dag van gisteren, Moonlight werd gebracht. Een gebeurtenis die mij nog elke dag vrolijk maakt.

 

Moonlight is een rustig en vriendelijk paard, soms een tikkeltje eigenwijs. Hij is meer een volger dan een leider, maar kan soms op zijn strepen gaan staan. Moonlight is een vrij voorspelbaar paard. Hij houdt van de gezelligheid van andere paarden om hem heen, maar laat daarin ook duidelijk zijn eigen ruimte zien.

 

Moonlight houdt van rust. Alles op een rustig tempo. Rustig poetsen, rustig opzadelen. Hij geniet van het contact met mensen, vindt het heerlijk als je vriendelijk tegen hem praat.

 

Samen hebben we al heel wat beleefd en voor elkaar gekregen. Op sportief gebied hebben we samen M1 dressuur gestart onder het zadel. We hebben zelfs mee mogen doen tijdens de halve finale van de CHIO Zuid-Holland cup dressuur tijdens CHIO Rotterdam. Ook hebben we M dressuur mennen gestart en mogen we de overstap maken naar M vaardigheid. Daarnaast is Moonlight ook al een keer onderdeel geweest tijdens een huwelijksaanzoek. En kun je fijn voltige-oefeningen op hem doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoekadres:

Onderweg 3a

4221 LC Hoogblokland