Annemieke

1988, een belangrijk jaar voor mij. Want ik wilde op 2 april dan toch eindelijk de wereld van dichtbij bekijken. Opgegroeid aan de rand van het dorpje Hoogblokland. Wanneer mijn ouders mij kwijt waren was ik altijd wel te vinden in de polder bij de shetlandpony’s van onze buren. Ik was dan ook al vroeg besmet met het paardenvirus. Op 9-jarige leeftijd mocht ik dan eindelijk een pony! En dat was en is nog steeds Moonlight. Wil je weten wat ik allemaal al met hem gedaan en bereikt heb, lees dan het stukje over Moonlight.

 

Na het behalen van mijn HAVO-diploma heb ik de opleiding Dier- en veehouderij gedaan op de Hogere Agrarische School. Tijdens mijn HBO-opleiding heb naast de vele uurtjes in de horeca, ook gewerkt als model. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met fotografie. Ik leg graag mijn omgeving en mensen vast op de gevoelige plaat.

 

Vanaf 2014 ben ik de trotse eigenaar van 2 pony’s. Naast Moonlight heb ik nu ook Layke, een echt dametje. Nieuwsgierig naar de verhalen van de pony’s? Lees dan meer over hun persoonlijke stukje.

 

Sinds 2015 ben ik in het bezit van mijn instructeurs-diploma. Daarnaast heb ik ook een KNHS-licentie HI-3 instructeur mennen en HI-3 instructeur paardrijden gehandicapten. Sinds 2017 ben ik gecertificeerd HorseProfile coach. Daarnaast heb ik mijn EHBO diploma en BHV certificaat. Hiervoor volg ik jaarlijks bijscholingen om zo als instructeur, coach, EHBO-er en BHV-er bij te blijven rondom alle ontwikkelingen en technieken die er zijn in de paardensector, EHBO en BHV.

 

Mijn passies geef ik graag door aan kinderen, tieners, jongvolwassenen en iedereen die daar voor open staat, ook als ze een handicap hebben. Dat doe ik door middel van kinderfeestjes, individuele begeleiding en begeleiding aan kleine groepen.

 

Met mijn pony’s ga ik ieder jaar een dag naar Heppie kamp. Heppie is een onderdeel van Stichting Het Vergeten Kind, een stichting voor kinderen in Nederland die geen kind meer kunnen zijn. De stichting zorgt ervoor dat ze een positieve ervaring krijgen. Op deze manier hoop ik een klein steentje bij te dragen in de samenleving.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoekadres:

Onderweg 3a

4221 LC Hoogblokland